Top menu

Een Dullaert kopen via E-commerce

Met  een eigen E-boutique komt het aantal verkooppunten van Peet Dullaert op vijf. En dat al na slechts twee collecties. Dullaerts wintercollectie Victoria is nu te koop via www.peetdullaert.com

Gefeliciteerd met je gloednieuwe en fijne E-boutigque!

Bedankt! Blij te horen dat je de e-boutique mooi vind! Ik ben er ook erg blij mee.

Vertel eens iets over de made-to-measure service?

Die service bestaat naast de ready-to-wear collectie en is ontstaan door de behoefte van vrouwen naar een uniek handgemaakt kledingstuk. Dat ontwerp staat dus los van de collectie en is exclusief voor een klant. Die speciale stukken worden bijvoorbeeld besteld voor een speciale gelegenheid, of men is niet anders gewend.

Het verschil tussen ready-to-wear en de made-to-measure zit in de verwerking. Een made-to-measure ontwerp wordt met een speciaal door mij ontwikkelde steek met de hand in elkaar gezet.

En mogen klanten die iets bestellen zich ook bemoeien met een ontwerp?

Natuurlijk. Ik hoor graag hoe een vrouw zich graag kleed, wat ze liever niet wil en wat wel. Hoe ze over mode en het leven denkt! Daarmee kan ik aan het werk om tot een passend ontwerp te komen. Het is belangrijk dat we elkaar goed begrijpen in dit proces.

Ik zag dat je al je ontwerpen vrouwennamen geeft, en als er weer eens iets van crêpe Georgette komt, ben ik dan aan de beurt?

Je bent me voor hoor. Het sample is al in de maak want crêpe Georgette draagt heerlijk in de zomer!

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.