Top menu

New Face Giaro in dandy goes varsity trend

New Face Giaro (20) was nooit bezig met modellenwerk, tot anderen hem op het idee brachten. “Toen ik de kans kreeg vond ik het erg leuk.”

“Het poseren? Ik probeer te begrijpen wat de fotograaf wil neerzetten en zo poseer ik dan, dat werkt meestal. Het wordt lastig als een fotograaf zelf niet zo goed weet wat hij wil, en je zelf telkens met nieuwe ideeën moet komen.  Gelukkig was dit met Peter niet het geval. Er staat nog niet een volgende opdracht gepland, dat komt ook omdat ik op het moment druk ben met andere leuke dingen. Maar als ik een merk zou moeten noemen waar ik een show voor zou willen lopen, dan is dat Givenchy.”

De dandy goes varsity trend volgens Im Fong Liu: De perfect smal gesneden pakken van Sjaak Hullekes doen denken aan vroeger. Door het klassieke kleurenpalet te combineren met een overslag print pyama jasje en een sportief varsity jack wordt Giaro een moderne dandy met een rock ‘n roll vibe.

Katoenen overhemd, overslag jasje van katoen met print, colbert en smal gesneden pantalon Sjaak Hullekes, varsity jack House of Billiam via PS a.k.a Depot Deluxe, vintage bowtie Episode

Productie en styling: Im Fong Liu www.imfongliu.com

Fotografie: Peter van Alphen www.petervanalphen.com

Haar en make-up: Carmen Gonzalez www.carmengo.com

Model: Giaro via de Boekers www.deboekers.nl

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.