Top menu

Hypnotiserende ogen met Lancôme

Lancôme pakt dit voorjaar uit met een flink kleurengamma voor de ogen. Voor de Hypnôse Palette-lijn ontwierp het make-up merk nieuwe khôl-tinten, gekleurde mascara’s en drie uiteenlopende looks voor de ogen – met glitter de trend van de zomer. Per look is keus uit vier doosjes die elk gevuld zijn met vijf kleuren, waaronder altijd een eyeliner.

Met de Hypnôse lijn maak je frisse Doll Eyes. In twee van de vier bijpassende doosjeszitten voornamelijk blauwtinten van fel aqua tot baby blue. Blauw is niet alleen op gebied van mode als sinds jaar en dag de populairste kleur, maar ook in oogschaduwen. De alternatieven in de Doll Eyes serie zijn nude en bruintinten.

Star Eyes staat garant voor een geraffineerde glamour blik, inderdaad de beruchte smokey eyes. Deze lijn bevat vooral warme tinten zoals goud,rosé, bronzen en bruinen. Elk doosje bevat trouwens applicators die net iets langer zijn dan normaal en dankzij een slim magnetisch kliksysteem niet uit het doosje vallen.

Drama Eyes, ja dat spreekt voor zich. Voor de durfals zijn er gewaagde koele tinten als grijs en zilverblauw. Mijn favoriet is het palet met expressief paars – van aubergine tot donker lila met als tegenhanger twee roze/nude tinten.

 Voor elke look is er een bijpassende gekleurde mascara.

Hypnôse Palette €56,49. Hypnôse Star Mascara € 31, Art Liner in grey, Brown, blue € 35,59. Hypnôse Waterproof Khôhl prune, brun, marine, vert € 24,95. www.lancome.com

filmpje

 

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.