Top menu

De stijlbreuk van Matthijs

Matthijs van Nieuwkerk prijkte jarenlang bovenaan op ‘de knapste man van Nederland’ lijstjes. Of mooie Matthijs nog steeds de hoogste regionen bezet? Ik lees de Viva niet en ben al lang lijstjesmoe, alleen het maken ervan is leuk.

Dat hij – nou ja zijn kleedster – zorg besteedt aan zijn outfits valt niet te ontkennen. We kunnen de populaire presentator al jaren uittekenen in een strak pak met even strak geknoopte das. Laten we vooral zijn weelderige leeuwenmanen niet vergeten, Van Nieuwkerks trots – er is geen man die zo begaan is met zijn haardos dan Van Nieuwkerk.

Steeds vaker zien we opeens in DWDD dat de charmeur zijn das is ‘vergeten’. Het Nederlandse volk krijgt dan een ruim en behaard inkijkje, ja bijna tot de navel (overdrijven is leuk). Zelf vind ik deze sleazy look best groot nieuws. Gek genoeg lees ik er niets over terug in de talloze krantencolumns die over het algemeen wel met flut worden gevuld.

Kunnen we hieruit concluderen dat het niet meer boeit wat Van Nieuwkerk niet aantrekt. Is zijn kleedster op vakantie? Of erger, is Matthijs uit?

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.