Top menu

New Face Anne Marijn gestyled door Im Fong Liu

New Face Anne Marijn (18) stuurde vorig jaar wat foto’s naar de Boekers. Het modellenbureau was gelijk enthousiast, al de volgende dag had Anne Marijn haar eerste testshoot. “In de toekomst hoop ik shows te kopen in het buitenland”.

“Toen ik jong was wilde ik altijd graag model worden, maar ik had geen idee hoe ik dat aan moest pakken. Ik werd hier en daar via Hyves en Facebook gevraagd voor shoots en shows van studenten, zo kwam ik in aanraking met het vak. 

Op de dag van deze shoot was het ontzettend koud, en het waaide hard waardoor ik het lastig vond om een sterke pose aan te nemen. Gelukkig stond het hele team gelijk met handschoenen en mijn jas klaar. 

De kleurrijke outfits van Bas Kosters waar ik in gefotografeerd ben vind ik te gek maar ik zou het zelf niet dragen. Dat komt denk ik doordat ik elke dag opnieuw een hele andere style krijg bij shoots en shows, zelf houd ik daarom wat rustiger. Het leukst aan poseren is dat je met je lichaam verschillende dingen kan uitbeelden. Elke dag ben je weer iemand anders. Ik probeer altijd zo veel mogelijk poses uit. Vaak voelt een pose onnatuurlijk aan, maar ziet het er op beeld fantastisch uit. 

Im Fong Liu over deze look: de inspiratie is London punk vibe in techo colour.  Tijdens London Fashion Week zag ik veel punk en goth invloeden in collecties en op straat. De collectie en visie van Bas Kosters past perfect in deze edgy en fun atmosfeer, want zijn werk is altijd verrassend en overweldigend in print en kleur. Afgelopen februari is zijn collectie geshowd in London.

Velours print bomber jack, colbertjas van katoenen geruite droogdoek en langwerpige print shawl met franjes:  Bas Kosters

Neon ring & Other Stories, oorbellen Waterlooplein

Productie en styling: Im Fong Liu www.imfongliu.com

Fotografie: Peter van Alphen www.petervanalphen.com

Haar en make-up: Angelique Stapelbroek www.angeliquestapelbroek.com

Model: Anne Marijn via de Boekers www.deboekers.nl

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.