Top menu

Op verjaardag bij Vogue

Vogue-feest, Vogue-lunch. Vogue is jarig – 1 jaar Nederlandse Vogue! – en dat wordt gevierd. Met een oplage van circa 65.000 exemplaren gaat het goed met de nieuwkomer.

Gisteravond rockten de Handsome Poets, en bliezen feestvierders het dak af van de smokey pop-up Vogue Factory aan het Frederiksplein. Onthuld werd de cover van het aprilnummer met een blond gekrulde Milou van Groesen.

Ik bewonderde de spectators van Daniel Boissevain, fotografe Alique vertelde dat ze binnenkort vertrekt naar New York om daar drie maanden aan een project te werken en ik vroeg Stacey Rookhuizen of ze rookte. “Natuurlijk! Ik heet toch Rookhuizen!” Nou, zo natuurlijk is dat niet, ik loop ook niet de hele dag met een kroon op mijn hoofd. En écht, ik heb elke interviewtactiek losgelaten op Jan Taminiau om hem te ontfutselen of het al opschoot met de inhuldigingsjurk van Máxima. Meer dan dat de couturier het “extreem druk had” kreeg ik er niet uit.

http://www.youtube.com/watch?v=2uD7Ozelc3c&feature=youtu.be

De volgende dag mocht ik met een zevental bloggers voor een verjaardagslunch aanschuiven bij Voguettes Karin, Fiona en Rinke. Koop je de Vogue dan word je getrakteerd op Le Volume de Chanel, een mascara met een kort stekelige snowflake borsteltje.

En daarmee moet je “van de wimpers af strijken”, en niet zoals ik meestal haastig doe, van links naar rechts raggen – leerden we van het Chanel make-upteam. Terwijl de wimpers langer en langer werden, kreeg blogger Leroy – “ik ben weer de enige man” – een manicure en durfde zwarte nagels aan. Gezellig.

Zo komen wij bloggers de dag prima door.

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.