Top menu

Altijd gebronsd met Les Beiges van Chanel

Les Beiges is het laatste project van Peter Philips. De artistiek directeur van Chanel gaat na vijf jaar freelancen, hij blijft wel de make-up van de Chanelshows doen.

De bijnaam van Coco Chanel was Queen of Beige, niet om haar teint maar vanwege de voorliefde voor de sjieke kleur.

Peter Philips bedacht Les Beiges – een serie gezichtspoeders in vijf beiges – om snel en simpel een mooie gloed op het gelaat te toveren. Noem het een onzichtbare make-up. Overigens zonder de alomtegenwoordige make-up glitters; het is niet altijd feest.

Les Beiges breng je snel aan met een soort van platte, uitwaaierende kwast, het ding is zo breed en verfijnd dat je er ook prima je toetsenbord mee kan afstoffen, al is dat natuurlijk niet de bedoeling.

Het resultaat oogt inderdaad natuurlijk en licht. Mooi meegenomen aan Les Beiges is de zonnebescherming, spf 15. Het ruikt snoepig zoet.

Opmerkelijk is de verpakking (met grote spiegel) die afwijkt van het gebruikelijke lakzwart. Het doosje kreeg een glanzende beige bovenkant. Een simpele aanpassing, maar oei wat sjiek.

Met Les Beiges heeft Chanel er naast de Little Black Dress, de camelia, het chanelpakje, parfum nr 5 en de doorgestikte tas weer een nieuwe klassieker bij.

Les Beiges Healty Sheer Glow Power in vijf tinten € 48. Te koop vanaf 15 maart.

 

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.