Top menu

New Face Nicole volgens Im Fong Liu

Over de foto: bij het zien van het moderne molensteenkraag ontwerp van Edwin Oudshoorn wilden Im Fong en fotograaf Peter een ode brengen aan de Nederlandse meesters Vermeer en Rembrandt. Ze inspireerden de shoot op de romantische fotografie van Sarah Moon en Paolo Roversi. Model Nicole oogt puur en kwetsbaar.

Over New Face Nicole (16): ze werd ‘ontdekt’ in Amsterdam terwijl ze aan het kijken was naar de Grazia PC catwalkshow. Dit jaar liep ze mee met de show op de plaats waar ze was gescout. Nicole had al wel model aspiraties, maar echt serieus nagedacht over het vak had ze nog niet. Inmiddels wel. Het leukst vind ze dat ze even lekker iemand anders kan zijn. “Je moet je verplaatsen in een karakter, en ik vind het heerlijk om er mooi uit te zien en met mooie kleding op de foto te gaan!” Het moeilijkst vind ze dat er tijdens een shoot veel mensen naar haar kijken en ze niet altijd zeker weet of je het goed doet. Gelukkig helpen fotografen haar.

Momenteel werkt Nicole even niet, ze is druk met haar examens. Als het even kan zou ze over een poosje graag shows willen lopen in het buitenland. Het liefst in New York. Maar in Parijs voor grote merken zoals Dior en Chanel is ook goed.”Ik hoop dat die droom ooit uit komt!”

Productie en  styling: Im Fong Liu www.imfongliu.com

Fotografie: Peter van Alphen www.petervanalphen.com

Haar en make-up: Yvonne Nusdorfer via Angelique Hoorn www.angeliquehoorn.com

Model: Nicole via de Boekers www.deboekers.nl

Kettingen: http://shop.bymalenebirger.com/gb/

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.