Top menu

MAC voor zoete en vampy stripmeisjes

Archie’s Girls Betty & Veronica is een Amerikaanse comic uit de jaren vijftig  en gaat over twee schoolvriendinnen die strijden om één jongen, de roodharige hunk Archie.

MAC bedacht een passende make-up voor de contrasterende stripmeiden. Voor de blonde girl-next-door Betty is alles even zoet en soft. Ze kan haar ogen opmaken met pastel babyroze, goudgeel en shapen met chocoladebruin, haar nagels lila lakken en lippen stiften met bubblegum pink (dé catwalk zomer kleur)en bijpassende glos.

De make-up van de vurige zwartharige Veronica is met veel intense tinten stukken pittiger. Een van de drie lipsticks (met bijpassende glos) Ronnie Red is mat vuurrood, en clashed lekker met de donkerblauwe nagellak. Bijzonder zijn de vier oogschaduwen in paars/roze, paars, paarsblauw, grijzig zwart. Ze zitten in een langwerpig doosje. Alle verpakking zijn exclusief ontworpen, en er zijn romantische hartvormige spiegeltjes. Bijpassende rode hartjes zijn geperst in de perzikkleurige Pearl Matte Powder van zowel Veronica als Betty.

Moest ik kiezen dan zou ik met personifiëren met blonde Betty, maar zou dan  graag de vampy make-up lenen van de zwartharige Veronica. Wel jammer dat MAC niets heeft bedacht voor redhead Archie. Een lichte foundation om de kinderlijke sproeten van de tiener weg te werken had geen kwaad gekund.

Te koop vanaf 2 maart. De verschillende Veronica en Betty make-uplijnen zijn even duur. Lipsticks € 19, Eye Shadow x 4 € 41,50, Lipgloss € 19, Pearl Matte Face Powder € 27,50, Nail Laquer € 14,50. www.maccosmetics.nl

Gerelateerde Artikelen:


, , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.