Top menu

Prettig gestoorde LV collectie

Ha eindelijk een leukerd, de making-off video van de Vuitton campagne (zie rechtsonder). De oogst vermakelijke modevideo’s is de laatste tijd dun gezaaid.

In het making off filmpje van de LV campagne komt Marc Jacobs aan het woord, hij noemt de (alweer)  door Steven Meisel geschoten campagne en video as usal fresh and stunning. Kort en bondig licht Jacobs de collectie toe. Zelfs kunstenaar Daniel Buren, op wiens werk Jacobs de collectie inspireerde zegt een zinnetje.

Toen ik in oktber de LV collectie in Parijs zag – zie onder voor de recensie – was ik niet meteen flabbergasted, maar ook niet negatief. Kwam misschien ook door die dikke roltrap voor mijn neus – superrrr bad seating – maar ja ik zat, zullen we maar zeggen.

Aan het eind van de Parijse modeweek, na het zien van alle collecties, sprongen al die gekke geel/wit geblokte kleren er toch wel uit. Ze bleken ook nog heel draagbaar, dat heeft iedereen al kunnen zien aan de vele sterren die er al op de rode loper in zijn gespot. Sterk waren de tassen, eindelijk iets anders dan de voor de zoveelste keer ‘afgestofte’ Alma. Goed de strakke Enveloppe zal vast ook een heritage model zijn, maar die hebben ze dan verrekt lang verstopt weten te houden. Ik ga sparen voor een Enveloppe.

 http://www.independentfashiondaily.com/6600/louis-vuitton-roltrap-naar-geblokte-fashion-heaven/

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.