Top menu

Chanels geluk: Chance

Het fel frisse Chance Eau Tendre is drie jaar geleden gecreëerd door Jacques Polges. De geur vormt inmiddels een trio met het kruidige Chanel Chance uit 2003 en het fruitige Chanel Chance Eau Fraîche uit 2007. De eerste indruk van Chance Eau Tendre is fruitig (grapefruit), maar al snel ook bloemig (hyacint) en ‘warm’ (patchouli), een behoorlijk intense, zoete geur en bovenal zomers en blijft lang op de huid.

Het trio eau de toilettes zit als enige drie van alle Chanelgeuren in een luxe ronde fles gevat in metaal. Minpuntje is het vierkante, in verhouding tot de stevige fles te lichtgewicht dopje.

Bijpassende zijn het delicate Chanel Chance haarparfum – chic gezegd hair mist – en de zachte Chance deodorant.

Zowel de Eau Tendre als de Eau Fraiche en de tien jaar oude originele Chanel Chance zijn er vanaf nu in forse 150 ml flessen. Mademoiselle Chanel geloofde in chance – geluk. Met dit formaat flacon, zit het met je Chance voorlopig wel snor.

Chance Eau de Toilette € 111, Chance Eau Tendre € 111, Chance Eau Fraîche € 110. Allemaal 150 ml. Chance Eau Tendre Hair Mist € 40,50, Chance Eau Tendre Deodorant € 38,50

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.