Top menu

MAC & het jaar van slang

MAC zou MAC niet zijn als ze niet zouden aansluiten bij de laatste modetrends. Het kan niet anders: chinoiserieën worden deze zomer een trend. Prada spande de kroon met een complete, op Japan geïnspireerde collectie met artistiekerige gevouwen origami-rokjes en kimonojasjes versierd met naïeve bloemen.

Het MAC thema ‘Year of the Snake’ sluit naadloos aan bij de Verre Oosten trend, maar natuurlijk ook bij het Chinese Nieuwjaar dat 10 februari begint.

Bij MAC shop je de bijpassende 6-delige glanzende make-upcollectie met onder andere drie lipsticks, waaronder de perzikkleurige Freckletone. Ik stiftte mijn lippen met Plumful, een donkerroze, die een tikje neigt naar fuchsia. Van de vier tinten oogschaduwen is mijn favoriet Altered State, een diepe mysterieuze paars, maar niet té paars. De oogschaduwpoeder en ook de pale peach Beauty Powder zijn bedrukt met een reliëf in de vorm van de slang. Op de hoogglanzende zwarte doosjes kronkelende iriserende slangen, fijn om cadeau te krijgen of om weg te geven.

De collectie is uitsluitend online te koop: www.maccosmetics.nl Enkele prijzen: Lipstick € 18,50, Large Eye Shadow € 21, Beauty Powder € 24, powerpoint Eye Pencil € 15,50, Zoom Lash Mascara Black € 17.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.