Top menu

Een duistere Kerst met Chanel

Toen dit najaar de 11-delige Kerstmake-up-lijn (ja Kerstmake-up!) van Chanel arriveerde, dook ik als nagellakfetisjist meteen in het witte tasje op zoek naar het Kerstvernisje.

“Dat is Kerst,” dacht ik meteen bij het zien van nr 637, genaamd Malice. Goed gekozen, want de glanzende diep donkerrood metallic lak heeft met een zwarte zweem zeker iets malicieus. Pak je de bijpassende Rouge Allure Velvet lipstick, een matte herinterpretatie van de bekende Rouge Noir, erbij en het is duidelijk, Chanel gaat dit jaar met Éclats du Soir de Chanel voor een Kerst met een rauwrandje, maar maakt het ook weer té dark. Met de losse poudre universelle libre kwast je subtiele zilveren glitters op het gezicht en met het mooi dekkende Illusion D’Ombre maak je bronzen ogen.

Lees hier het interview met Peter Philips, creative director van Chanel waarin hij vertelt hoeveel nieuwe kleuren hij dagelijks bedenkt:http://www.independentfashiondaily.com/3983/peter-philips-creative-director-make-up-van-chanel-een-interview/

Op de Stylo Yeux Waterproof (€ 23) na is alles uit de Éclats du Soir de Chanel Kerst collectie verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Enkele prijzen: nagellak Malice € 22,50, lipstick Rouge Allure Velvet € 30,50, Poudre Universelle Libre 57 rêverie € 42,50. Verkrijgbaar bij vaste verkooppunten de Bijenkorf, Ici Paris XL en Parfumerie Douglas.

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.