Top menu

Tassen en moeilijke mannen

Blij dat ik geen man ben. Het lijkt me vreselijk moeilijk om een tas te vinden die er niet al te gedesigned, cheap of modieus uitziet. Hoewel er veel meer tassen zijn op vrouwengebied, vind ik zelfs daar bijna alles even lelijk. Van ellende loop ik al weer zo’n anderhalf jaar met een zwarte Céline shopper. Ik schaam me rot.

Als ik een man was, met een beetje sportieve smaak, zou ik eens een tas van Kris van Assche proberen. De Belg, die ook verantwoordelijk is voor Dior Homme en een eigen mannenlijn heeft, ontwerpt alweer een tijdje voor Eastpak.

In mijn vorig leven als accessoireontwerper kreeg ik best vaak het verzoek eens een mannentas te ontwerpen. Boeie boeie, dacht ik dan. Geen ruk aan, de uitkomst is altijd iets praktisch, cruciaal is het materiaal, en dat kost pegels, geld dus, geen ijspegels.

Bij een overschot aan pegels, slaag je als man zeker in de luxe klasse met Bottega Veneta’s, Armani’s, Prada’s enzovoort, of een koele uniseks Céline shopper. In het laag- en middensegment is het behelpen. Maar voor nu brengt Kris uitkomst.

De Kris Van Assche collectie is te koop vanaf januari bij een select aantal Eastpak winkels en Kris Van Assche verkooppunten. De prijzen zijn van 70 tot 380 euro.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.