Top menu

Shu Uemura: volume, volume, volume!

Wat:  Shu Uemura –www.shuuemuraartofhair.com

Waaromt: de lancering van Shu Uemura Volume maker. Een nieuw applicatiesysteem, een luxe kwast met een kliksysteem, bij elke klik ‘valt’ poeder uit de kwast. Kortom, zuinig in gebruik. Iemand met lange lokken doet drie maanden met het wondermiddel.

Waar het over gaat: Volume, volume, volume! Volg de haartrends, en zie: volume is essentieel, van kuif tot beehive. “Volume kun je creëren op verschillende manieren: met de föhn, touperen of krullers inzetten”, legt een vlotte Shu Uemura-kapper uit tijdens de demonstratie aan een Amsterdams grachtje. Zijn blonde proefkonijn is heeft in no time een hooiberg op haar hoofd. Adembenemend trouwens, de met het wonderpoeier behandelde plukken haar blijven recht op staan – zie video.

http://www.youtube.com/watch?v=aKRPTEeHheo

Aanstekelijk, zo’n demonstratie: ik probeer het spulletje uit op de krullenbos van buurvrouw Bregje Lampe van de Volkskrant. Ze onthult dat ze vaker dergelijke middelen in het haar doet. Een kritisch klantje dus, altijd bezig om haar trademark in zo’n optimale volumetoestand te houden. “Meer, meer, meer”, commandeert La Lampe. “Drie ‘klikken’ is voldoende!”, bemoeit de vlotte kapper zich ermee.

Als toegift demonstreert de vlotte kapper ook nog even een vlecht, de grote trend voor 2013, tipt hij.

Shu Uemura Volume Maker, te koop in Shu Uemura salons. € 35

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.