Top menu

Fotoservice delft onderspit voor beauty

Jarenlang had de Hema aan het einde van de Kalverstraat – richting Munt – een fotoservice-winkel. Een waar je met je digitaal gemaakte foto’s langs kon gaan om ze eigenhandig via een beeldscherm af te drukken. Je kon er ook je via internet bestelde kerstkaart-foto’s ophalen. Leuk om te doen, ook omdat naar huis opsturen immers duurder was,  en je moest toch vanwege de kerstinkopen via de Hema de stad in. Nu ik er aan denk heb ik al weer zin om kerstkaarten te bedenken en te bestellen. Maar de winkel is er niet meer.

Donderdag opende na een bliksemverbouwing iets nieuws. Tijdens de verbouwing konden nieuwsgierige shoppers voor de camera (wie is daar tegenwoordig nog bang voor?) zeggen wat zij dachten dat er op de locatie zou gaan komen. De reacties werden op een gespannen doek getoond, hilarisch natuurlijk. Antwoorden varieerde van de zoveelste drogist, tot die winkel waar je forever 21 lijkt te zijn tot nog een Sephora (die keten in V&D die je overigens niet kan vinden in het tegenoverliggende V&D, in Amstelveen is de dichtstbijzijnde)

Het juiste antwoord? De Hema wipte de foto-print-service eruit voor een eigen stand-alone Beauty-winkel!

Maar de nieuwe beautywinkel een aanwinst; op het eerste gezicht lijkt het een snoepwinkel. Komt vooral door de grote hoeveelheid aan kleuren nagellak 125 verschillende. Achterin de winkel staan een aantal nieuwe producten zoals cosmetica voor leeftijdsdoelgroepen, kerst-opsmuk (nagelplakkers in fiësta-kleuren, zilveren of gouden glitters in een leuk verstuivertje -voor gezicht of decolleté), en een wand vol kleurrijke sieraden. Maak vooral gebruik van de mogelijkheid alles te proberen en laat je adviseren. Niet tevreden? Geld terug. Kalverstraat 208 Amsterdam / Bartiljorisstraat 32 Amsterdam

Door Maurice Suyderhoud

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.