Top menu

Model met rare tietjes

In de Hema (pepernoten, pepernoten) blijft mijn oog bij het kinderspeelgoed haken aan een doos, deels roze deels met cellofaan. De inhoud: een wit minipaspopje. “Ontwerp je eigen kleding – Voor kinderen van 5-10. Art & Fun.” Lees ik ook.  Had dit speelgoed bestaan toen ik zes was, en al modegek, dan móest ik het hebben.  Oink, oink, simsalabim. Opeens ben ik weer kind en loop met mijn minipaspopje naar de kassa.

Thuis kijk ik door het cellofaantje (nooit iets uitpakken dat in cellofaan zit, dan verdwijnt de magie). Ik zie een slank en glanzend wit paspopje, twee lapjes stof en strassteentjes. Uh? Maar wat een gekke tietjes zitten er aan het lijfje. Ik bekijk ze van de zijkant, ik bekeek ze van onderen. Nee dit is echt niet goed, dit is  zo fout!

Die tietjes zijn way to petieterig in verhouding tot het figuur. Ze zitten bovendien als bolletjes – denk aan siliconentieten – op het ranke lijfje.

Heeft de Hema nou bezuinigd op tietjes? Hadden ze een of andere Chinees een slechte mal laten maken?  Dat van dat inbinden, dat is toch met voetjes?

Hema, wat een tegenvaller. Details! Dat weten jullie zo goed met al die doordachte kleurstellingen, perfect gebogen rookworst, overgedesignde keukenspullen en diarree aan polkadot-decoraties.

Ik troost me met een detail dat wel prachtig is, eigenlijk het mooist.  Strak om de taille van het popje zit een goudkleurige tie-wrap zodat het popje niet schuift in de doos. Ik zie geen praktische tie-wrap, maar een gouden ceintuurtje. Impeccable, ja daar kan ik wel mee leven.

Ontwerp je eigen kleding. Art & Fun. Alle Hema’s en online. Veel lol voor slecht € 4,00

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.