Top menu

ADR voor H&M: bling waarmee je Elisabeth Taylor uit haar graf lokt

Anna Dello Russo lanceert morgen voor H&M een barokke accessoirescollectie. Denk aan sieradensets met ‘diamanten’ kettingen ingelegd met groen ‘smaragd’. Glimmende stukken waarmee je Elisabeth Taylor uit haar graf zou kunnen lokken.

Sinds 2004 lanceert H&M designercollecties ontworpen door de beroemdste modeontwerpers, het blijkt een geniale marketingzet. Karl Lagerfeld beet het spits af, klanten vochten zich vervolgens de winkels binnen. Die gekte is inmiddels verdwenen. Met ADR haalt H&M voor het eerst een moderedacteur binnen. Gewaagd, want de extravagante donna Dello Russo is vooral voor jonge in blogsferen verkerende fashionista’s een begrip. Daarbuiten roept haar naam nog veel vraagtekens op. Anna Dello Russo, is de fashion director voor de Japanse Vogue. Studeerde ooit kunstgeschiedenis, haalde een Master in Arts in Milaan maar komt terecht bij de Italiaanse Vogue voor mannen.

Dello Russo is op haar vijftigste drukker dan ooit. Als de zelfverklaarde ‘Lady Gaga of Fashion’ bracht ze de videoclip Fashion Shower uit. “Fashion is always uncomfortable, when you get comfortable, you never get the look.”

De ADR-collectie voor H&M is aanzienlijk groot en de prijzen zijn niet helemaal des H&M’s, met laarzen van € 300, clutchtasjes voor € 79,59 en armbanden van € 49,95 per stuk. Opvallendst is een azuurblauwe trolleykoffer waarmee Dello Russo tijdens de internationale fashion weeks is gesignaleerd.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.