Top menu

Miss Dior verleidt ook mannen

Wie: Dior. Presentatie van de nieuwe geuren en kleuren

Wat: De nieuwste Miss Dior geur, de nieuwe nagellak-kleuren, die nieuwe make-up voor de feestdagen en ga zo maar Dior.

Waar: Handig: op het Westergasterrein waar tegelijkertijd ook de Amsterdam Fashion Week gaande was, sterker nog, het in hetzelfde gebouw

Waarom: Miss Dior verdient opnieuw aandacht, ook van mannen. Want dit keer hoeven ze niet per se de geur voor hun vrouw/vriendin/moeder te kopen, maar kunnen ze zichzelf er ook mee verwennen.

Waar gaat het eigenlijk over: Tijdens de Fashion week was het heerlijk wegdromen in het door Dior getransformeerde deel van het Transformatorhuis. Buiten stortte de regen voortdurend neer, in de Dior-ruimte was het vredig wit.

De nieuwste Miss Dior Le Parfum is wederom een prachtige fles met beroemde pied-de-poule-patroon in-het-glas, en met een glimmende zilveren strik. De kleur van het parfum, voorheen geel, is nu licht-oranje. De geur? Hmmm. Wilde ik bij de eau de parfum de geur nog wel eens oordelen als ‘te aanwezig’, dit is een geur die zelfs op een mannenhuid heerlijk ruikt. Mocht je als man de fles toch te tuttig vrouwelijk vinden, zonder strik valt de fles niet op tussen je andere geuren.

Verkrijgbaar vanaf 28 september. Miss Dior Le Parfum vanaf € 85. Purse Spray +2 refills € 97,50. www.dior.com

Door Maurice Suyderhoud

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.