Top menu

Guess & Claudia Schiffer & schaamhaartrends

WIE: Guess?, Italiaans jeanslabel opgericht in 1981 door vier Franse broers. Ontstegen aan de jeans-middelmaat dankzij broeierige advertenties van voluptueuze modellen met glossy zaadvragende lippen. Ze zijn vacuüm gezogen in jeans of luchtige niemendalletjes. Kortom het aloude beproefde reclamerecept: sex sells.

WAAROM: Guess? bestaat ruim drie decennia. Om dit te vieren huurden ze het voormalige supermodel Claudia Schiffer in voor een reclamecampagne. De blonde Schiffer was een van de eerste Guess?-girls die twintig jaar geleden voor het merk poseerde als reïncarnatie van Brigitte Bardot. Schiffer, nu 42, getrouwd moeder van drie kinderen, gaf het merk destijds een flinke boost.

WAT: A Third Decade of Guess? Images is een reusachtig (30,5 x 40 cm) naslagwerk met ruim tweehonderd foto’s van Guess?-girls in standje pin-up. In het sexy koffietafelboek staat ook een foto uit 1997 van Laetitia Casta in een slipje. Claudia Schiffer mag dan geen spat zijn veranderd, de schaamhaartrends duidelijk wel.

Uitgever: Rizzoli. € 80

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.