Top menu

Lush verkoopt naast ballen nu ook make-up

WIE: Lush. De geurende winkel vooral bekend van de vele zeep en bruisbollen voor in bad. Voor wie die ballen niet kent: Lush verkoopt een grote diversiteit aan bollen ter grote van een softbal die je in je badkuip kiept waarna het water verandert in een weldaad aan geur kleur en bruis. De namen van de bollen spreken tot verbeelding: Waving not drowning, Sex bomb, Rose queen bath ballistic. Uit eigen ervaring kan ik zegen dat die bollen best groot zijn en minstens bruikbaar voor twee keer baden. Wat blijkt, alleen Nederlander knakken consumenten de bollen door de helft.

WAT: Emotional Brilliance, make up. Dat ontbrak echt nog aan in de Lush collectie: Eyeliner, Cream Eyeshadow, Liquid Lips, Skin Tints.

WAAROM: Make-up als vertegenwoordiger van je onderbewustzijn, iedere kleur vertegenwoordigt een woord om je nog overtuigender de dag door te laten komen.

WAAR: In alle Lush-winkels of via www.lush.nl

WAAR GAAT HET EIGENLIJK OVER? In de Lush-winkel kun je een colour reading ondergaan. Niks engs: Je gaat met je ogen dicht staan voor een soort van kleuren rad van fortuin, zodra je je ogen opent zie je een kolkende massa aan kleuren. Aan jou de keuze er drie te kiezen, afgaande op je gevoel. Zo koos ik geel (opsteker) rood (vastberaden) en zwart (onafhankelijk). Je kan ‘grappen’ dat ik de Duitse 3-kleur koos, nou nee.

Het geel is een lichtgele creamy eyeshadow. Het rood een felrode lipcream, en het zwart eyeliner. Volgens de dame die de reading deed was mijn keuze wel ongebruikelijk, fijn om te horen. De kleur hoeft overigens niet per se gedragen te worden waarvoor het bedoelt is. Je kan bij wijze van spreke met de lipstick een rode stip op je binnenkant van je pols tippen, opdat je niet vergeet dat je vandaag vastberaden wilt overkomen.
Deze ongebruikelijke manier van make-up aanprijzen doet toch iedereen deugd? Mocht je op een regenachtige dag jezelf willen verwennen met make-up: ga naar Lushl. Vind je het niks die nieuwe make-up,  dan kun je altijd nog een ‘deelbare’ bruisbal kopen.

Door Maurice Suyderhoud

 

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.