Top menu

Anna Dello Russo’s collectie voor H&M uitgelekt: pizzapunten en panda’s!

Een persbericht omrand met een gouden kitsch lijstje kondigde aan dat fashiondirector en mode-icoon Anna Dello Russo een extravagante collectie accessoires voor H&M heeft ontworpen die vanaf 4 oktober te koop is – tijdens de Parijse modeweek.

Dankzij streetstylefotografen en modebloggers als Tommy Tan weten we dat de flamboyante Anna van de Japanse Vogue zich meerdere keer per dagen hysterisch omkleedt. Ook de ex-Franse Vogue redactrice Carine Roitfeld kreeg een gezicht dankzij modebloggers.

Internet is, zo zagen we ook bij de vorige H & M samenwerkingen, een slimme manier om dingen alvast uit te laten lekken. Wat blijkt? De Italiaanse Dello Russo gaat voor pizza punten-oorbellen en panda-trolley’s. Allemaal vanaf 4 oktober (dierendag!) te koop.

De zwart-wit panda’s zijn een hommage aan haar vriend, stylist Nicola Formichetti die leip is van panda’s.

Nee, panda-trolley’s en pizzapunten worden het niet. Geintje. Maar stiekem denken we: was het maar waar.  Want wat heeft ze echt voor H&M ontworpen: voorspelbare barokke gouden armbanden ingelegd met turkoois stenen, een zonnebril met strass-steentjes, gouden pumps, gouden clutches. What’s new pussycat?

Dello Russo doet zich zelf te kort, en ons. Fashion victims willen kersen, poedels en pandatassen en bloemboeketten op ons hoofd. Net als Annie zelf.

 

Meer informatie over Anna en bekijk de collectie hier: www.annadellorusso.com

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.