Top menu

Net zulke lekkere lippen als Ricky & Nicki met Mac Viva Glam

Er zijn weer nieuwe MAC Viva Glam producten. Na Cyndi Lauper en Lady Gaga prijst Ricky Martin een glossy lip conditioner aan, en de donkere versie van Barbie, popster Nicki Minaj, een roze lipstick. De totale opbrengst (niet 10%, 25 % maar écht alles) van deze limited editions gaat zoals altijd naar het MAC Aids fonds www.macaidsfund.org

Slim van MAC om de Ricky Martins aan de kleurloze glanzende lipbalsem te koppelen, immers steeds meer mannen houden van vrouwendingetjes zoals anti-wallensticks, foundation en glossy lippen, waarom niet?

Het MAC promotiebeeld is weer schitterend, met de rozeharige in roze latex gezogen Nicki Minaj die in februari tijdens de Superbowl Madonna’s nieuwe single Give me all your luvin opvoerde. De kletsnat bezwete Latino Ricky Martin, die tot twee jaar geleden nog in de kast zat, houdt als een gewichtheffer een lipstick in de lucht, zijn lippen schijnen glossy. Shine!

Ricky’s Lip Conditioner zit in een slanke lange tube en is versierd met zijn zwierige handtekening in rood metallic. Het spulletje ruikt licht zoet naar vanille.

De Ricky & Nicki for Viva Glam Collection is nu te koop via een van de tien MAC verkooppunten, kijk hiervoor op  www.maccosmetics.nl . Viva Glam Nicki kost €18. Ricky’s Lip Conditioner is €15.

Gerelateerde Artikelen:


, , , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.