Top menu

Waarom jarig Botox wel werkt bij Joan Collins

Dynasty-ster Joan Collins treedt vrijdag en zaterdag op in Amsterdam met haar ‘one woman show’ One night with Joan.

Botox bestaat tien jaar, om precies te zijn, vierde het spulletje gisteren haar tienjarige bestaan als officieel geregistreerd middel voor het behandelen van cosmetisch storende rimpels.

In de Financial Times beschreef een Britse beauty-journalist de eerste keer dat ze een injectienaald zag verdwijnen in een fronsrimpel als een onvergetelijk beauty-moment.

Grappig, net als modejournalisten modemomenten hebben (bijvoorbeeld Kate Moss als hologram tijdens een Alexander McQueenshow) kennen ook beauty-journalisten zo hun momenten. Bij Botox kan ik me daar ook iets bij voorstellen, zit je jaren te wachten op de ultieme anti-rimpelcrème, duikt dat Botox wondermiddel op.

Hoe blij moeten we ermee zijn? Volgens mij flatteert Botox tot halverwege de vijftig, daarna is er geen redden meer aan, en lijkt het een tegenovergesteld effect te krijgen, (Blonde Linda, 47 ). Wat er misgaat weet ik niet, ik heb er geen verstand van, maar je ziet steeds vaker minder fraaie resultaten bij vrouwen die veertig plus, vijftig of zestig zijn, maar dankzij de jarige Botox zo tien tot twintig jaar ouder lijken.

Dus dat is blijkbaar na tien jaar gebruiken de schade. Goed nieuws, boven de 75 werkt het opeens weer wel! Joan Collins is 79, ziet dit er niet uit als een prachtig plaatje?

Delamar.nl 20 t/m 21 april

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.