Top menu

Chic ijzerwerk

Decoreren van het lichaam met voorwerpen en tatoeages is zo oud als de mensheid. ‘Kijk eens hoe bijzonder ik ben’, dat is de doorgaans de boodschap.

De laatste aandachttrekkende trend op gebied van piercings is niet zomaar een ijzeren dingetje onder de lip of naast het oog, maar krullerig smeedwerk versierd met glimmende strasssteentjes in de neus.

Givenchy kwam er als eerst mee; afgelopen januari tijdens de mannenshows voor komende winter. Een week later, tijdens de Givenchy couture presentatie hadden frêle modellen gekleed in avondjurken piercings van ijzerwerk in hun neus.

Fraai? Van de verte leek het alsof ze een snor hadden, maar goed, het Franse couturehuis wordt sinds beide shows overspoeld met positieve reacties. Op zich niet verwonderlijk, want alles wat Givenchy’s artistiek directeur Riccardo Tisci bedenkt, vindt navolging, zo maakte hij zelfs het sullige nylon keykoord begeerlijk. Zin in zo’n veredelde stierenring, nog even geduld, het chique Givenchy hangwerk is pas te koop vanaf juli.

Vanavond is de Givenchy show, benieuwd wat er nu in de neuzen hangt.

 

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.