Top menu

De krullen van Claudia

Claudia Straatmans schoof een paar dagen geleden aan bij DWDD. Ze is de hoofdredactrice van Cosmopolitan, en het nieuw te verschijnen Fab, afkorting van je raadt het al: f  a  b  u  l  o  u  s.

Straatmans mocht Matthijs iets vertellen over haar ‘fetisj’ de Eerste Wereldoorlog. Zo nu en dan zie ik Claudia op mode-evenementjes, ik ken haar verder niet. Claudia is blond, net als iedereen in de glossywereld. Ze heeft ook krullen.

Die heeft niet iedereen die voor een glossy werkt, maar soms ook wel als er een feestje of teeveetje is ofzo, dan komt de Carmenkrulset uit een of andere goodybag mooi van pas. En als ze mogen ze declareren, dan gaan ze naar de kapper.

Curly Shirley

Gebiologeerd keek ik naar de krullen van Claudia. Het waren verse, springende Shirley Temple-esque pijpenkrullen. Zodra Claudia aan het woord kwam over haar ‘fetisj’ ging haar hoofd ritmisch bewegen. Ze wist vast dat haar krullen dan mooi dansen. Ik moest denken aan zo’n hondje met een trillende kopje die je vroeger vaak zag op de hoedenplank van een auto. Leuk.

Geen idee wat Claudia had te melden over haar fetisj. Maar die krullen?  F  a  n  t  a  s  t  i  s  c h.

Gerelateerde Artikelen:


Een reactie op De krullen van Claudia

  1. Laura 12 februari 2012 om 15:35 #

    Haha tof stuk over de krullen van Claudia! Ze heeft inderdaad echt een bos om jaloers op te worden :)