Top menu

Bruno Pieters is het eerlijkste modehuis ooit

Bruno Pieters is terug van weggeweest. Gisteren was het zover, zijn nieuwe website honestby.com ging online. Uit het eerder verschenen, mysterieuze filmpje was weinig op te maken. Gisteren is duidelijk geworden waar de Belg twee jaar op heeft gebroed: het eerlijkste modehuis ooit. Voorop staan transparantie en milieubewustzijn.

In een paar clicks op www.honestby.com krijg je een volledig en gedetailleerd overzicht van de gebruikte materialen, prijsberekening, productieketen en de CO2 voetafdruk. In seizoenen gelooft de Belg niet. Alle ontwerpen blijven in productie.
Twee jaar duurde het voor Pieters weer iets van zich liet horen. Eind 2011 lanceerde hij eerder in samenwerking met WEEKDAY een capsule collectie en verbrak hij de stilte. Maar nu is hij echt terug.

Met Honest by biedt Pieters andere ontwerpers een platform; zo zullen er ook verschillende jonge ontwerpers betrokken worden bij het ontwerp proces. 20 % gaat naar een goed doel naar keuze. De ontwerpen zijn vertrouwd Bruno Pieters, ook in prijs. Duur dus.

www.honestby.com

Eve-Marie Kuijstermans

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.