Top menu

Een Hemafrodiet is net zo grappig als een Hemofiel

Die Hema, vier jaar na de halal rookworst scoren met een Hemafrodiet.

Een Hemafrodiet, zo heeft de Hema bedacht, is een hermafrodiet (tweeslachtig wezen met zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken) in een Hema push-upbeha. (Hahaha).

Het model dat het behaatje toont, je ziet het ding trouwens niet want het zit onder een rood hemdje, is het langharige topmodel Andrej Pejic. Een man! Vanaf vandaag kan iedereen hem (!) op posters in bushokjes meer dan levensgroot bewonderen.

Ja, ja, gewaagd van die worstenwinkel.

Ik had wel bij die Hema-vergadering in het hoofdkantoor in Amsterdam-Zuid-Oost willen zijn. “Kan dit wel, kan dit niet?”moeten de creatieven zich hebben afgevraagd. Natuurlijk, het is 2011, alles kan. Blijkbaar zijn ze vergeten om nog een vraag te stellen: is dit leuk, zinvol, grappig?

Nee dat is het beslist niet. Een Hemafrodiet is net zo grappig als een Hemofiel. NOT dus!

Vanmiddag belde BNN Radio of ik even een vergelijkbaar voorbeeld kon oplepelen uit het verleden. Nou, gelukkig niet zeg. Hemafrodiet is niet meer dan een flauwe woordspeling, op de wc bedacht en waarschijnlijk ingezet als media lokkertje: kijk ons even lekker gewaagd fout speels zijn.

Vrolijk word ik wel van Extra KAK. Dat is de naam van het eerste blaadje van Bas Kosters. Met illustraties en inspiraties. Hij prijst het aan met de slogan “that puts the u in ugly.” Geen idee waar dat nou weer op slaat, maar ik geloof het meteen. Extra KAK is Bas en Bas is Extra KAK.

Wie volgende week tijdens de lancering van het blad in poepbruin verschijnt, krijgt een gratis Extra Kak. BAM, zo eindigt Bas zijn Facebookbericht. GODDAMN BAM it is.

Een Hemafrodiet is geen Hema, een halal rookworst trouwens wel.

Gerelateerde Artikelen:


, , , , , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.