Top menu

Alternatief kerstshoppen in The 240 minutes shop

Foto: voorbeeld van een kerstcadeau: een foto van Barrie Hullegie voor And Beyond

“Het leukste van dit project is misschien wel dat er mensen waren die ons vroegen om het concept op hun bedrijf toe te passen,” zegt Rachid Naas. Een onverwacht vroeg succes voor ‘The 240 minutes shop’ van Pleasantly ODD. Een winkel die zó tijdelijk is dat je je kan afvragen of het wel echt een winkel is. Een pop-up store on speed.

Pleasantly ODD is een groep bevriende Amsterdamse creatievellingen waaronder Rachid Naas, die mensen uitnodigt om op hun kantoor in Amsterdam-Zuid een drankje te komen drinken in hun pop-up store.

Onmisbare handpop

Op 15 december is er vanaf 17.00 uur, gedurende 240 minuten, naast hun privé-bezit ook oud en nieuw werk te koop. Gezien de aankomende feestdagen is dit een uitgelezen kans om een origineel kerstcadeau te vinden. Er is kunst, meubilair, fotografie, design boeken en magazines en zelfs kantoorgerei te koop. De prijzen schommelen van € 0,99 tot € 999,-.

 

Op http://240minutesshop.tumblr.com kun je in de gaten houden wat er te koop zal zijn. “We krijgen zelfs reserveringen voor bepaalde spullen. Daar hadden we helemaal niet op gerekend.”

Er is voor ieder wat wils in de Jekerstraat. Alternatief kerstshoppen op zijn best dus.

Door Martino Bidotti

Cash only. Donderdag 15 December van 17:00 : 21:00, Jekerstraat 86-2, Amsterdam. Vragen? Email mail@plodd.com

Gerelateerde Artikelen:


, , , ,

Een reactie op Alternatief kerstshoppen in The 240 minutes shop