Top menu

Olé Olé Olcay

De pittige Olcay Gulsen is niet van de buis te branden.

Voor RTL Boulevard buigt ze zich vol enthousiasme over de meest uiteenlopende lifestyletrends en modeontwikkelingen. Ze is de opvallendste deelnemer aan het veelbekeken Wie is de Mol. Onlangs verscheen een boek over haar leven, maar dat deed geen stof opwaaien.

Je zou het bijna vergeten maar deze girlboss heeft ook nog tijd voor een modebedrijf met verschillende lijnen waarvan SuperTrash bij een breed publiek het bekendst is.

Dat onze Dutch Kardashian voor veel jonge meiden een stijlicoon is, weet ik nadat ik haar een paar jaar geleden voor een mode-evenement met prominenten uit de mode-industrie moest interviewen. Na afloop was de onderneemster de enige die handtekeningen moest uitdelen aan een trits fans, allemaal jonge meiden en een enkele jongen.

Waar Gulsen mij mee blijft verbazen is haar kleedstijl. Iets zit altijd net iets te strak, het is altijd ergens te bloot, en meestel een combinatie van beide. Noem het ordi, noem het cliché sexy, noem het classy, smakeloos of whatever. Maar ik moet er in elk geval altijd om lachen. Dus blijf stijlvast Olcay.

Goed, you love or hate dit innemende brutaaltje met haar tomeloze ambitie. Personen in de media die wrevel opwekken – om wat voor reden dan ook – doen het altijd goed. Mol of niet, Olcay zal ook de komende tijd niet van de buis af zijn te slaan.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.