Top menu

Hedi Slimane’s comeback voor…. Céline!

De grootste modeverrassing is ongetwijfeld de terugkeer van Hedi Slimane in de mode-arena.

Céline! Hedi Slimane, cult-ontwerper en voormalig artistiek directeur Yves Saint Laurent en Dior Homme gaat volgende maand aan de slag bij Céline. In oktober presenteert hij een vrouwencollectie én mannencollectie plus enkele ‘pièces couture d’exception’.

En fashion insiders maar denken dat de 49-jarige Slimane de gedoodverfde opvolger was van Karl Lagerfeld bij Chanel. (Afgaande op de gisteren gemaakt Lagerfeld foto’s zou je bijna zeggen dat dit moment niet lang meer kan duren  – maar oordeel zelf.)

Hoe zou dit breaking Hedi news binnen zijn gekomen bij de Philophiles – je weet wel, de fanatieke fans die sinds 2009 verslaafd zijn aan de verfrissende ontwerpstijl van Céline’s ontwerpster Phoebe Philo. Maar wie boeit dit eigenlijk. Want waar pas echt naar uit wordt gekeken is Céline mannenmode. Die heeft nooit bestaan en gaat zeker komen.

Hoe gaat de Céline man eruit zien. Graatmager for sure, met idioot mooie mannenpakken zo fraai dat Philophiles er zichzelf en hun man in willen verpakken. En met de kindjes komt het ook wel goed, want Céline begon ooit als een schoenenmerk voor kinderen. De hele familie Slimophile.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.