Top menu

#20 Rennen voor vijf interviews in één uur

‘Of ik naar Milaan wil voor een presentatie van een nieuw parfum?’‘Als er een mogelijkheid is om Mr. Armani te spreken, zeker!’ luidde mijn antwoord.

Alsof het een staatsgeheim was. Na een puik ontbijt in het Armani Hotel kreeg ik een gesloten enveloppe overhandigd. Op het ochtendprogramma stonden maar liefst vijf interviews! Vijf! Met wie? Armani’s global perfume director, met de regisseur van de video campagne (de zoon van wijlen Vogue’s Franca Sozzani), met het gezicht van de campagne, en omdat het een herlancering betrof van een bestaande, opgefriste geur, ook nog interviews met de nieuwe neus én met de originele neus, een stokoud Frans mannetje.

Logistiek fantastisch was dat alle interviews plaatsvonden in het Armani Hotel, op verschillende etages in telkens andere kamers – tot in de onbetaalbare suite toe.

Anderhalf uur rende ik door Armani’s hotel; met de interviews wil ik niemand vervelen. Maar die suite. De twee etages tellende suite werd tijdelijk bewoond door een knappe en beroemde violist, hét gezicht van de oude nieuwe Armani-geur. Dit interview ging écht nergens over. Logisch. Immers een interview met een gezicht van wat dan ook, dat neemt toch niemand serieus? Nou dan.

Overigens was de persdame (pr zit doorgaans bij het interview) er na interview nummer 1 met Armani’s global perfume director er al van tussen gegaan – ze had hééél erge dorst, en die moest meteen worden gelest. In de Armani-bar.

Ik liet ondertussen het gezicht lekker praten, hij had het onder andere over zijn rechter pinknagel die hij soms zwarte lakte. Alleen de pink? Nou soms ook de wijsvinger, middelvinger én pink. De bank waarop we lagen was wel twintig meter lang, en erg greige. Tegelijkertijd filmde een Deens meisje een documentaire over het enerverende leven van de violist. Of ik dus wel even serieus wilde kijken, en soms even rechtop wilde zitten. Dus ergens zit/lig ik in een documentaire van een wereldberoemde violist waarvan ik de naam niet meer weet.

Na anderhalf uur was ik bekaf, en toen moest de parfumpresentatie met mister Giorgio Armani zelf nog beginnen.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.