Top menu

Weekday boven op de Zeitgeist

Het T-shirt is – sinds de jaren tachtig – het medium om je te laten horen.

Nu gaan mode en engagement zelden samen – al is kleding natuurlijk ook een uitspraak. Maar het lijkt wel alsof we niet meer zo heftig voor onze mening uitkomen in het derde millennium. Toch leven we in onrustige tijden, in afwachting van nieuwe revoluties? Misschien.

Gelukkig is daar Weekday. Sinds zes jaar bedenkt de Zweedse keten wekelijks onder naam Weekday Zeitgeist een T-Shirt met een pakkende print die reageert op actuele maatschappelijke onderwerpen. Soms serieus, soms met een knipoog.

Vanwege het zesjarige jubileum brengt Weekday een capsule collectie uit met beste prints van de afgelopen tijd. De T-shirts zijn voor slechts €15 vanaf 28 september in de winkels te koop en voor het eerst online via weekday.com

Gerelateerde Artikelen:


2 reacties op Weekday boven op de Zeitgeist

  1. Daan 28 september 2017 om 10:17 #

    Wel toffe shirts! Ik ben wel een beetje klaar met die Levi;s logo shirts! Ik vind de T-shirt van Scotch en Soda ook altijd wel leuke prints hebben, deze site heeft er veel https://www.kledingkopen.nl/heren/kleding/shirts/scotch-en-soda Jullie nog tips voor goede webwinkels met toffe printjes? Colourful Rebel heeft ook wel leuk. Zoek eigenlijk meer van dat soort merken/ winkels. Graag tips!