Top menu

Aangenaam shoppen bij Ménage à Trois

Amsterdam is een nieuwe shoppingbestemming rijker. Ménage à Trois is het initiatief van drie vriendinnen die een internationaal gevoel willen neerzetten. Ze doen dat binnen de muren van het al bekende Droog.

AnneMarie Kramer, Bridgitte Kleyn en Vanessa Tersteeg kennen elkaar al jaren. En al die tijd hadden ze het plan om op een inspirerende plek een winkel te openen met een internationale vibe. Zo’n plek waar de klant zich echt thuis voelt door de aangename service en het originele aanbod.

Dat aanbod verrast zeker met one of a kind objecten van verzamelaar Kardol en bijzonder meubilair dat tot stand kwam met designer Guido Toonen. Ménage à Trois verkoopt beautyproducten die je niet overal ziet van het Amerikaanse haircare label Amerikaanse Number 4 en het natuurlijke skincare- en geurenlabel Haeckels.

Wat mode betreft is het aanbod exclusief voor Amsterdam met onder andere het Britse Joseph en het Belgische Y-Project. Ook bijzonder is de duurzame kasjmierlijn van SoGoodToWear. Meer bekende labels zijn MM6, Y-3, UC Why en Rick Owens. Gelukkig hangt er ook mode uit Nederland, Ménage à Trois selecteerde een aantal uitgesproken labels zoals Schueller de Waal, A.G. Nauta Couture en Olsthoorn Van der Wilt.

Waarom de winkel is gevestigd in designwalhalla Droog, vraag ik aan Vanessa Tersteeg. “Mensen komen naar Droog voor kwaliteit, we zien Ménage à Trois als een versterking. Het kwam ook goed uit, omdat Droog mode wilde verkopen. Verder vinden we de Staalstraat erg leuk. Ik zou zeggen kom langs, voor een gevoel dat je niet ervaart in andere winkels ”

Ménage à Trois, Staalstraat 7B, Amsterdam. Elke dag open van 9.00 tot 19.00. Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


, , , , , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.