Top menu

Iris van Herpen is weer een prijs rijker

Na het winnen in 2015 van de prestigeuze Andam Award, en de het Cultuurfonds Mode Stipendium 2016, sleept Iris van Herpen de Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek.

Ik had nooit gehoord van de jaarlijkse prijs die toch mooi bestaat uit een geldbedrag van vijftienduizend euro, een publicatie in boekvorm en een expositie in de Bergkerk in Deventer. Van Herpen ontvangt de prijs op donderdag 3 november in Deventer tijdens de opening van haar solotentoonstelling IRIS VAN HERPEN – METABOLIC.

De Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek is in 2001 ingesteld ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van ingenieursbureau Witteveen+Bos. Met deze oeuvreprijs wordt de waardering uitgedrukt voor de relatie tussen kunst en techniek en de ontwerpende creativiteit die kunst en techniek gemeen hebben.

IRIS VAN HERPEN – METABOLIC – Van 4 november t/m 4 december 2016 in de Bergkerk, Bergkerkplein 1, Deventer. Openingstijden Bergkerk: dinsdag en woensdag 11.00 – 17.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag 11.00 – 21.00 uur Zondag 11.00 – 17.00 uur.

 Volg mij op instagram @georgettekoning en snapchat

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.