Top menu

Nieuw: PULP Fabrics Pop-Up Shop

PULP Fabrics, het materialenplatform voor recycled en repurposed modematerialen heeft een tijdelijke Pop-Up Shop.

Bezoekers kunnen hier terecht voor duurzame materialen per meter, bollen gerecycled garen, modepatronen en de collectie van Natalie de Koning – natuurlijk gemaakt met PULP materialen. Bezoekers kunnen zich ook inschrijven voor workshops. De producten van de PULP collectie worden aangeboden onder twee prijzen: een DIY-prijs, om zelf te leren de stuks in elkaar te zetten, en een made-to-order prijs, handgemaakt en op maat in het atelier.

Het initiatief bestaat om het aanbod verantwoorde modematerialen te vergroten en het Nederlandse textielafvalberg te verkleinen en werd in januari 2016 gelanceerd tijdens de Amsterdam Fashion Week met een pop-up winkel in de Westerstraat.

Modeontwerpster Natalie de Koning en Holly Syrett van GW Agency realiseren samen Pulp Fabrics en zijn afwisselend aanwezig in de winkel / makershop. Zij zetten zich in om aansprekende en inspirerende duurzame modealternatieven te presenteren. De komende periode streven zij hun aanbod rest- en afvalmaterialen, producten en workshops uit te breiden op deze unieke locatie.

 Beethovenstraat 18-20, Amsterdam. Iedere dinsdag t/m zaterdag van 11.00 – 18.00 uur geopend. www.pulpfabrics.org

Volg mij op instagram @georgettekoning en Mirror Mirror snapchat

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.