Top menu

Hedi Slimane is de geruchten zat

Het is het raadsel van de mode: wat gaat Hedi Slimane doen na vier jaar Saint Laurent? (#aintsaintlaurentwithouthedi)

Een label onder eigen naam beginnen? Hij zou al hebben gesproken met investeerders. Volgt hij Karl Lagerfeld op bij Chanel? Zelf moet Slimane niets hebben van laf gespeculeer.

Persoonlijk heeft de mediahater geen zin heeft om geruchten te ontkrachten. Maar hij maakt zich er wel druk om. Slimane schakelde een advocaat in die in een persbericht laat weten dat het echt nooit de ambitie is geweest van Slimane om een merk te beginnen, en dat hij met geen enkele investeerder heeft gesproken.

Maar over de eventuele opvolging van Karl Lagerfeld wordt met geen woord gerept. Dat is dan weer vreemd, en juist voer voor geruchten. Der Kaiser, hij moet nu rond de 85 zijn, wil niets liever dan sterven in het harnas. Slimane zou ondertussen stilletjes worden klaargestoomd. Hoe de modetamtam daar bij komt? Nou Lagerfeld zou onlangs zijn gesignaleerd in een Saint Laurent jas, een ontwerp van Slimane. Say no more!

Slimane’s advocaat krijgt het nog druk zolang het verveelde modevolk zich gedraagt als een op hol geslagen troep fans van Wie is de Mol.

Volg mij op instagram @georgettekoning @mirror_mirror_mag

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.