Top menu

WolfWare popt op in Amsterdam

Stylisten met een neus voor originele spullen, én een pop-upstore. Nou dan weet je het wel. Creditcard alarm!

Pop-upstores zijn een fijne uitvinding. Ze zijn ideaal om een winkel-idee te testen, en klanten worden erdoor verrast. Dat laatste geldt zeker voor de tijdelijke WolfWare winkel die wordt gerund door de oprichters van Wolf Produkties. Ze stylen Linda de Mol, en maken producties voor het magazine Linda, en hebben tal van andere klinkende klanten.

Gestreepte strikken, grafische sterren, vrolijke rozetten en buttons sieren sweaters, T-shirts en T-shirtjurken, maar ook een jersey deken en luxe kussens. Met een setje buttons voor €9 kun je ook jezelf stylen. WolfWare is mooi gemaakt en heel betaalbaar; het duurst is een streepjes overhemdjurk met een pussybow (€169).

In de Huidenstraat verkopen stylisten Gaby Hanrath, Odette Roosterman en Barbara Dolk, interieuraccessoires en kleding met toffe prints en borduurwerk. De WolfWare modecollectie is aangevuld met onder andere geuren van Laboratoria Olfattivo, stationary van Christian Lacroix en lollige snuisterijen om hebberig van te worden.

Bijzonder zijn de eenvoudige al bestaande Franse boerenjasjes en kinder tuinbroekjes van Oshkosh, waarvan de dames leuke verzamelingen bijeen gesprokkeld hebben.

WolfWare is open t/m zondag 17 april. Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


, , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.