Top menu

& Other Stories X Rodarte

Tijdens de commerciële New York Fashion Week is Rodarte met arty collecties altijd een verademing. & Other Stories ging een samenwerking aan met het edgy label van Kate & Laura Mulleavy dat in Europa amper te koop is. Tot nu.

De betaalbare co-lab collectie hangt vanaf 17 maart in de winkels en bestaat uit schoenen, sieraden en natuurlijk kleding in de eclectische stijl waar ze bekend om staan. Rodarte collecties zijn contrastrijk, modern romantisch en rijk aan materialen. In deze collectie mixen de zussen fluweel, suède, mohair, gebreide lurex en applicaties van mixed metal en kristallen. De uitstraling is retro seventies met een eigentijdse twist.

“Wij wilden een collectie te creëren die de Californische lifestyle weergeeft. De kleding is eenvoudig te transformeren van day- naar eveningwear en sluit aan bij veel verschillende persoonlijke stijlen. Wij vinden het belangrijk om basisstukkente ontwerpen die passen in iedere garderobe: een goed jasje, jurk, rok, blouse, trui, schoenen en een serie sieraden die je op verschillende manieren kunt dragen,” zeggen Kate en Laura Mulleavy van Rodarte.

Ik zou zeggen: erop af! Bekijk de preview vast.

Te koop in & Other Stories winkels en via stories.com. Volg mij via instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.