Top menu

Een SIBLING voor een prikkie

Iedereen kent de grote jaarlijkse Designers Collaboration van H&M. De uitverkoren ontwerpers zijn altijd al beroemd. Succes verzekerd. Het Britse River Island is avontuurlijker en steunt met Design Forum jonge, opkomende ontwerpers.

Na samenwerkingen met andere anderen James Long, Jean-Pierre Braganza en Eudon Choi, lanceert River Island maandag de Pretty Pink collectie van Sibling. Het Britse merk bestaat uit het duo Sid Bryan en Cozette McCreery, en werd opgericht in 2008 als kleurrijk mannenlabel, vrouwenmode volgde vier jaar later.

Kleurig is Sibling nog altijd; bijzondere breisels en dessins zijn eveneens kenmerkend net als panterprints. De tweedelige twinset en roze op zijn aller aller aller zoetst, ook wel bekend als Siblink Pink. Sibling collecties vallen op door het hoge gehalte cuteness.

De collectie SIBLING x River Island Design Forum is roze als een suikerspin, met als alternatief het meer commerciëlere marine-blauw voor wie allergisch is voor zoet. Sid en Cozette inspireerden hun collectie op het jaren-vijftig-stijlicoon Brigitte Bardot, jawel zij van het BB-ruitje. De roze ruit – in opgeblazen versie – en het onschuldige madeliefje als print staan centraal in de betaalbare Pretty Pink collectie inclusief pin-up-achtige badmode en een clutchtasje. Ik ga voor een roze trui met een madelief van bloemenpailetten. Pretty in pink.

Prijzen vanaf €20 tot €75. Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.