Top menu

Nieuwe labels in Shoebaloo’s schoenenparadijs

Na een fikse verbouwing heropende Shoebaloo op het Amsterdamse Koningsplein.

Het is een schoenenwalhalla met twee verschillende werelden: één voor vrouwen en één voor mannen. Om trots op te zijn. Shoebaloo’s Martin is dat dan ook. Plus trends voor zomer 2016. Online is het sale!

Martin, hoe zou je de uitstraling van de winkel samenvatten?
“Wij hebben geprobeerd om de winkel zo cool, luxe en modern mogelijk te maken. Het allerbelangrijkste is dat alle producten nog mooier overkomen. Wat ons betreft is dat gelukt. Onze traditie om een architect – MVSA Architects – écht alles opnieuw te laten ontwerpen is in ere gehouden. Hierdoor zijn er net als in onze andere winkels geen standaard elementen gebruikt. De nieuwe winkel is uniek.”

Met welke merken maken jullie ons gek?
“Vast in de collectie zijn de schoenen van Prada, Dolce & Gabbana, Jimmy Choo, Fendi en Valentino. Nieuw zijn Paul Andrew, hij wordt in New York de nieuwe Manolo Blahnik genoemd. Francesco Russo is het lievelingsmerk van Victoria Beckham. Ook nieuw is Salvatore Ferragamo met geweldige klassiekers en nieuwe sneakers musthaves voor de zomer. Voor winter 2016 komen daar nog een paar nieuwe klapstukken bij.

Jullie verkopen ook de uniseks Yeezy collectie van Kanye West, hoe zijn de reacties?
“Overweldigend! Alles waar Kanye West aan verbonden is, is een megasucces. Kanye is de style guru van dit moment, specifiek voor jonge, modebewuste mannen.”

En op welke schoenen gaan we deze zomer lopen?
“De grote zomertrends zijn espadrilles en pool sliders, dat zijn kunststof badslippers. En blokhakken voor dames, hahaha!”

Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.