Top menu

HEMA x MOAM & The worst Christmas gift ever

Zelf draag ik ém al maanden. In het geheim, want ik moest een contract tekenen dat niemand ‘The worst Christmas gift ever’ zou zien voor 5 november. Dus droeg ik de MOAM voor HEMA-trui uit de Feestcollectie met vette ingebreide worst alleen in huis, met de gordijnen dicht.

De feestdagencollectie is het vervolg op de eerste en succesvolle MOAM voor HEMA collectie met vrouwen- en mannenkleding. Meest verkocht waren de geklede items, zoals een klassiek colbert met een twist en de jurken. De verkoop van de mannen-items bleef achter. Dus dit keer geen MOAM designs voor mannen; op een onweerstaanbare uniseks trui na met een ingebreide Hema worst. Scoort geheid hoog in de categorie melige Kerst-truien. Wordt op de verpakking aangeprezen als “The worst Christmas gift ever”. Sla vanaf 8 december je slag!

De komende Kerst-bestsellers zijn: een vrolijk wijd uitstaand rokje, drie Party jurken (waarvan één met exclusief ontworpen kant), een elegant colbert met een overslag die sluit met een lintje, en een slouchy wijde broek, met als we de ontwerpers moeten geloven een ‘billift’.

Alle ontwerpen zijn getest door een consumentenpanel. Dat leverde opmerkingen op als: ‘Oh kijk mijn benen lijken opeens slanker.’ Dat kwam dan door het ingebreide abstracte panty-motief, dat ook terugkeert in het kant en op de rok als print.

Het kleurbeeld van de 14-delige collectie is gewaagd. Het geijkte Kerst-rood is vervangen door fris dusty pink en warm steenrood. Zwart ontbreekt natuurlijk niet, en in het vest is een subtiel lurex glittertje mee gebreid. Een zwarte ‘so eighties’ ketting maakt elk setje af. Voor de prijzen hoeft niemand iets te laten hangen, want het duurste stuk is € 50. Streven van MOAM en HEMA was het ontwerpen van stukken (nu ook in o.a. XL) die ook na de feestdagen met plezier worden gedragen.

De MOAM voor HEMA ontwerpers waren dit keer Christa van der Meer, Joanne de Hoop en Aniek Zinken. Joanne zat op de tailoring, Aniek op de meer geklede ontwerpen en Christa is breigek, dus zij hield zich vooral bezig met de breisels.

Te koop vanaf 8 december door heel Nederland en online.

Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.