Top menu

Lenny Zondergoed & hip in de slip

Mannen lees maar niet verder. Om twee redenen, dit blog gaat over lingerie waar vrouwen eindeloos over kunnen bomen, en ik begin ook nog even over Lenny.

Mister Kravitz, zo weet de hele wereld inmiddels, kan prima zonder ondergoed. Toen hij onlangs tijdens een optreden spontaan uit zijn megging knalde, zagen we dat de rockster graag het accent legt op zijn accessoire. Good for him, want geen gedoe met ondergoed en al dat gedoe over pasvorm, maten en het volgen van de nieuwste trends. Want het lingerie-aanbod is de afgelopen jaren explosief gegroeid.

Bij lingerie voor vrouwen is een van de grote gangmakers het peperdure maar inspirerende Agent Provocateur. Ook sommige ketens is het gelukt om een eigen signatuur te ontwikkelen op het vlak van lingerie. Een geslaagd voorbeeld is het Hunkemöller – met dank aan brand ambassador Sylvie – en de Britse Head of Design Zoe Smith, voorheen van onder andere Marks & Spencer.

Een winkelcheck bij Hunkemöller leerde dat de herfstcollectie enorm groot is met ruim driehonderd beha’s en het wemelt van de slipjes. Er zit een avant-garde variant tussen – die nog het meest op twee slips leek, maar het was er toch echt een – een model dat ik nog nooit eerder had gezien. Verder oneindige meters aan stukjes kant, lieve blommetjes, veel blauwen, lasercut gaatjes, opvallende roze tinten (trend!), een glittertje hier en daar, borduursels transparante chiffonnetjes voor nachtkleding. Poeh, je zal maar last hebben van kiesangst.

Meest opvallend vond ik de kleur khaki. In bovenkleding al een grote trend, en nu ook gespot in de nieuwe Hunkemöller collectie. Natuurlijk met een romantische twist, make love not war.


Advertisement

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.