Top menu

Maak kennis met Sac Si van Peet Dullaert

Peet Dullaert showt 2 oktober in Parijs tijdens de modeweek. Onlangs presenteerde hij de opmerkelijke Sac Si. De eco-vriendelijke tas is nu te koop via peetdullaert.com.

Mooi ding! Kan ik dit een klassieker met een twist noemen?
“Zeer zeker. Het ontwerp is compact, praktisch en prachtig hanteerbaar, de sluiting volgens het klassieke systeem . Mijn huisstijl is het Abstract Zebra dessin, deze print vloeit mooi over in de vierkante tas en weerspiegelt de connectie tussen de drager en het kledingstuk. De tas dringt zich niet op aan de drager. De tas zal ook nooit uit vorm raken en kan simpelweg schoongemaakt worden met water.”

Waarvan is de tas precies gemaakt?
“Van siliconen, uit 1 stuk, en via een mal gevormd. Siliconen bestaan uit vier natuurlijke elementen: zuurstof, koolstof, waterstof en silicium het tweede meest voorkomende element in de aardkorst. Het materiaal is niet giftig – geen BPA’s en petroleum – en door de extreem lange duurzaamheid en compositie elementen een zeer eco-vriendelijk materiaal. Long lasting pleasure to wear!

Vanwaar de naam Sac Si?
“Si voor Signature, Si voor Silicone, voor Simple, en de S van Sexy.”

Volgen er meer ontwerpen of andere accessoires?
“Er zijn op dit moment bijzondere riemen uit de Fall-Winter 2015 collectie op pre-order basis beschikbaar en we hebben zijde shawls in de permanente collectie, al zijn de shawls nu out of stock, maar ze zullen binnenkort weer online verschijnen. Voor Spring-Summer 2016 hebben we een heel mooi shawl concept klaar staan, ik toon dat tijdens mijn show.”

Je showt in Parijs tijdens de modeweek, alweer voor de vijfde keer. Wat heeft Parijs je gebracht tot nu toe?
“Parijs heeft mij altijd veel goeds gebracht; inspiratie, geweldige support, ik heb prachtige mensen ontmoet. De eerste inkopers enzovoort.
Ik had in Parijs destijds de eerste Rendez-Vous afspraken (de private couture) dit was al in het eerste seizoen toen we nog niet showden. Ik werk nu met mijn team aan de nieuwe ready-to-wear collectie, en we hebben allemaal weer veel zin in de show. Je bent er toch wel weer bij hè!”

Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.