Top menu

& Other Stories & Clare V & de dochters van Meryl Streep

Donderdag lanceert & Other Stories een nieuwe samenwerking met Clare V.

In de bijbehorende campagne worden Clare’s kleurrijke ontwerpen getoond door haar vriendinnen Mamie, Grace en Louisa Gummer. Beter bekend als de dochters van Meryl Streep.

De Amerikaanse Clare werkte tot zeven jaar geleden als journalist in Frankrijk, daar bedacht ze een laptophoes die een bestseller werd, ze trouwde ene meneer Vivier, en samen verhuisden ze naar het zonnige LA om daar een tassenbusiness op te zetten. Die business is inmiddels flink uitgebreid met andere hotte items, en Clare Vivier heet sinds 2008 Clare V. Haar stijl is een mix van minimalisme en klassiek Frans.

De Streep/Gummer-zussen showen in de campagne de o zo hippe bucketback in mini-uitvoering, een strakke schoudertas, en grote clutches. Origineel zijn de bijpassende nagellakjes – navy blauw, mosterd geel, koraal, biljard groen – in dezelfde kleur als de tassen van Clare! Geniaal, en maar € 7.

In de collectie zitten ook portemonnees, speelse kwastjes voor aan de tas of sleutelbos, en een geprinte katoenen sjaal. Clare Vivier ontwierp voor het eerst een paar schoenen, het werd een sportieve versie van de klassieke loafer uitgevoerd in luchtig geperforeerd materiaal.

Clare Viviers’ Co-lab collectie is vanaf donderdag verkrijgbaar via de winkels van & Other Stories en online via stories.com. Prijzen variëren van €125 voor een tote en €75 voor een schoudertas tot €35 voor een clutch en €25 voor de portemonnee.
Volg mij op instagram: @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.