Top menu

Jean-Pierre Braganza voor River Island Design Forum

Vandaag start de London Fashion Week. Afreizen naar Londen is natuurlijk het leukst, maar geen noodzaak, een groot deel van de shows volg je rechtstreeks via londonfashionweek.co.uk.

Aan het eind van de middag showt Jean-Pierre Braganza. In 2004 debuteerde hij met zijn gelijknamige label op de Londense Fashion Week. Na het winnen van de Australian Wool Innovation Award werd hij geselecteerd door Karl Lagerfeld om zijn protégé te zijn voor het AW08/09 seizoen. Braganza-fan zijn onder andere Eva Longoria, Nicole Scherzinger en Cheryl Fernandez-Versini.

Braganza, is na latente talenten als James Long, Katie Earie en Eudon Choi, de nieuwe designer die voor het River Island Design Forum een 11-delige capsule collectie heeft ontworpen. Het assortiment is typisch Braganza: gestructureerde architectonische panels, draperingen en gewaagde prints in techno-organische stijl. De uitgesproken dessins met ijsvogelprint komen terug op korte crop tops, jurkjes en overalls. Favoriet, het zwarte organza bomberjack en jeans met ritsen. Prijzen vanaf 45 tot 130 euro.

De collectie is vanaf maandag online verkrijgbaar en bij River Island in de Kalverstraat.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.