Top menu

Modekoning van de trap geroetsjt

En het ging net wat beter. Hij had een rugoperatie ondergaan en een gloednieuwe heup.

Eindelijk was Frans Molenaar weer wat mobieler. Tot twee weken geleden, toen struikelde de couturier in zijn huis van de trap en sjeesde van tweehoog naar een hoog. De 74-jarige modekoning was nog nooit zo snel beneden geweest.

”Knal”, zou zijn collega-couturier Max Heijmans hebben geroepen. Zo knal was het niet. Meneer Molenaar brak een paar ribben en een middenvoetsbeentje, dat nu in chique zwart is gegipst. Omdat hij in zijn val misgreep naar de leuning, raakte hij de muur die volhangt met ingelijste foto’s, waardoor hij ook nog een glasregen over zich heen kreeg. Nee niks: Knal!

Gelukkig hoorde Molenaars rechterhand Mirjam Bax de noodlottige val, en belde meteen een ambulance. De afgelopen twee weken bracht de ongelukkig door in het ziekenhuis met flink veel pijnstillers. Eenmaal bij bijgekomen van de schrik, was de werklust meteen aanwezig. In maart geeft Frans Molenaar zijn 99ste show.

Foto: Inez van Lamsweerde. Styling Stephanie Gude, haar Martin Wentzel, make-up Joyce Thé. 1990. Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.