Top menu

Lachend het weekend in: win € 250 Shoebaloo online-shop tegoed

Logisch. Aanvankelijk kwam er geen sjoege op kantoor toen ik vanmorgen vertelde dat ik naar de opening ging van een webshop. Tot ik er achteraan mompelde… van Shoebaloo.

Shoebaloo! De dames schoten wakker. “Of ik daar wel tijd voor had? Was mijn stuk voor de Vara-gids over Dowton Abbey al af? En dat stuk over Andreas Verheijen?  “Check, Check, toedeledokie. Weg was ik. Onderweg naar shoebaloo.nl. De onlinestore was er al, maar is nu nog cleaner en crispier, en het aanbod van Shoebaloo-winkels staat online. Beantwoord de vraag aan het eind van dit artikel, en maak kans op € 250 online-shop tegoed.

Ik hou van Shoebaloo en niet alleen om hun schoenen van o.a. Céline, Valentino, Alexander Wang, Saint Laurent, Givenchy, Gucci, Lanvin en Raf Simons voor Adidas – maar vooral van Shoebaloo’s bevlogenheid. Alles daarover lees je hier. Vooral Martin is een op Valentino-sneakers wandelende schoenenencyclopedie; altijd op reis, altijd op inkoop en altijd in voor iets nieuws.

Zo verkocht Shoebaloo afgelopen oktober verschillende Moschino-accessoires rechtstreeks uit de modeshow.Volgende keer weer? “Zeker, ik hou van bouwen.” Wat Martin bedoelt is dat hij merken trouw blijft. Hij hoopt op meer snelle acties à la Moschino. “Modehows zijn de laatste jaren zo’n hype geworden door internet, maar de klanten moeten vervolgens nog een half jaar wachten op de schoenen, dat kan toch niet”, zegt Martin tijdens een fijn en vloeibaar Moët & Chandon ontbijtje ter ere van de nieuwe onlineshop.

Opvallend gewild, zowel online en in de winkel, zijn tegenwoordig de  bijzondere show-items waar online wachtlijsten voor zijn – wie het eerst mailt, het eerst maalt.

Voor dit seizoen – en hier keek ik van op – zijn de kronen die tijdens de Dolce & Gabbana-show voorbij kwamen. Ook niet aan te slepen: de grappige ‘monster’ accessoires’ van Fendi. “Stuur maar wat voorradig is”, zei Martin tegen Fendi. “Want alles verkoopt toch wel.” Op schoenengebied houdt iedereen ‘van 16 tot 60’ van Valentino.

Over twee weken is het weer feest bij Shoebaloe, de vrouwenzaak in de Leidsestraat verhuist naar het Koningsplein, en wordt in een sterk uitgebreide winkel verenigd met de bestaande mannen Shoebaloo. Resultaat: hét schoenenparadijs van Nederland!

De vraag: Wat zegt Martin in het interview tijdens de uitverkoop tegen klanten wat anders niet mag?

Wie het eerst mailt, het eerst maalt; mits het antwoord goed is! De prijs van € 250 kan alleen online worden besteed bij Shoebaloo.nl. Alleen de winnaar krijgt antwoord. Mail naar g.koning@chello.nl

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.