Top menu

Moschino scoort met Barbie: nu te koop bij Shoebaloe

Jeremy Scott doet het weer. Nadat hij dit voorjaar met zijn debuutcollectie voor Moschino gigantische scoorde – in de media én commercieel – met op McDonalds geïnspireerde kleding en accessoires versierd met de magische M, pakt de Amerikaan nu Barbie bij haar goudgele lokken.

Scott showde donderdag, en nu al liggen Barbie’s roze spiegel, en meer Barbie accessoires in de winkels. In Nederland vanaf vandaag bij Shoebaloe. Stylebop.com lanceert morgen 8.00 de Moschino capsule collectie.

Het zelfde slag kortzichtige mensen (de ‘modebejaarden’) die destijds hun walging uittikten over de eerste collectie van Hedi Slimane voor Saint Laurent (commercieel, niks nieuws, blah blah) worden na Scotts McDonaldscollectie wederom keihard gestraft met heerlijke wansmaak: met suikerzoete Barbie.

Met het besef dat mode meer dan ooit om hypes draait – graag in combinatie met instant kassagerinkel – heeft Jeremy Scott zichzelf met deze collectie overtroffen!

Doe mij die roze Barbie spiegel! Snel!

Shoebaloo verkoopt als enige in Nederland accessoires uit de suikerzoete collectie. Verkrijgbaar in de filialen; P.C. Hooftstraat, Leidsestraat, Cornelis Schuystraat, Utrecht, Rotterdam, Maastricht en via de online store.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.