Top menu

MOAM Talks; de enige talkshow over mode

Heeft modeliefhebber Victoria Koblenko ambities om ooit iets te gaan doen in de mode? Hoe ziet Marga Weimans de toekomst van de mode?

De antwoorden op deze vragen, en meer modeverhalen, hoor je donderdag vanaf 19.00 tijdens Moam Talks, de enige echte talkshow over mode, gepresenteerd door Martijn Nekoui en moi, als onderdeel van Vogue’s Fashion Night Out in de Bijenkorf in Amsterdam

We praten ook met Esquire hoofdredacteur Arno Kantelberg en blogger Leroy Aznam over bladen, blogs en mannenmode. Modeontwerper Ilja Visser over couture in de toekomst, en schoenontwerper Jan Jansen onthult waarom zijn ontwerpen niet verouderen qua stijl.

19:00 – Marga Weimans & Victoria Koblenko
20:00 – Arno Kantelberg & Leroy Aznam
21:00 – Jan Jansen & Ilja Visser

Bij deze show hoort een foto-expositie van Anne Claire de Breij die vanaf nu t/m 22 september te zien is. De fotoserie MOAM favorites toont 10 mode-experts samen met hun fashion item voor de toekomst. Van technologie tot design en accessoires; elk Nederlands icoon heeft er zijn eigen verhaal bij. Met verder ook portretten van Linda Tol, Peter Leferink, Liesbeth in ’t Hout en Olaf Hussein.

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.